U

Has vingut a la ciutat que té dues de les millors universitats d’Espanya, situades entre les quatre-centes millors del món segons la prestigiosa classificació de Xangai: la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València. Als webs d’aquestes institucions acadèmiques tens informació detallada sobre cadascuna d’elles, incloent-hi els estudis de grau, de postgrau, de doctorat i la recerca.

 

Universitat de València

 

Universitat Politècnica de València

ON DIRIGIR-ME?

Gestió de programes internacionals d’intercanvi i mobilitat.

Les dues universitats t’ofereixen un servei d’atenció a l’estudiant estranger, on pots fer tots els tràmits relacionats amb qüestions d’estrangeria, programa Erasmus, convocatòries, mobilitat internacional, programes de col·laboració, convenis, projectes, així com fer consultes sobre els diferents anuncis i convocatòries.

 

Universitat de València

 

Universitat Politècnica de València

O

M

MAPA D’INTERNACIONALITZACIÓ

VLC/CAMPUS, com a pol de coneixement d’excel·lència amb projecció internacional, es defineix com a actor global: considera seus els problemes globals, adopta una perspectiva global per abordar-los i tracta d’estar present i visible en l’escenari global.

En aquest enllaç tens informació sobre l’abast de la internacionalització de VLC/CAMPUS mitjançant la identificació de les diferents destinacions, les seues característiques i els programes que s’hi ofereixen.

 

Mapa d’internacionalització

VLC/CAMPUS

VLC/CAMPUS es la propuesta conjunta impulsada por la Universitat de València (UV), la Universitat Politècnica de València (UPV) y el Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) para la creación en el área metropolitana de Valencia de un Campus de Excelencia Internacional.

©2013 VLC/CAMPUS. Todos los derechos reservados

 

Proyecto financiado por el Ministerio de Educación, Cultura y Deporte, y el Ministerio de Economía y Competitividad en el marco del Programa Campus de Excelencia Internacional.