?

B

BENVINGUT  A HOLA

Benvingut al punt d’accés a la informació pràctica sobre la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València, que et serà útil per a planificar la teua estada durant el temps que passes amb nosaltres. HOLA, Help Office Link for Admissions, va adreçada tant a estudiants de grau, de màster i de doctorat com a professors i investigadors. És un punt d’acolliment i atenció internacional de VLC/CAMPUS, que té els objectius següents:

• Servir de punt de difusió d’informació cap a l’exterior en què es presenta l’excel·lència dels membres de VLC/CAMPUS.

• Ser la porta d’entrada a VLC/CAMPUS tant per als visitants de la web que estiguen en fase de prospecció de destinacions per a la seua formació o recerca com per a aquells que ja han decidit visitar algun centre o unitat de les entitats que componen VLC/CAMPUS i necessiten suport per a fer de forma eficient i adequada els tràmits d’incorporació a VLC/CAMPUS, amb la qual cosa se’ls facilita la integració acadèmica, social i urbana.

• Potenciar les relacions internacionals dels membres de VLC/CAMPUS.

• Oferir d’una manera única tots els serveis comuns que els visitants puguen requerir, amb optimització de recursos i l’oferta d’una major cohesió, coordinació i integració entre els membres de VLC/CAMPUS.

QUÈ TROBARÀS EN AQUESTA WEB?

En aquesta web s’integrarà la informació provinent de cadascun dels membres de VLC/CAMPUS pel que fa als aspectes comuns relacionats amb les necessitats que puguen tenir els visitants que s’incorporen a algun centre o unitat de VLC/CAMPUS.

Es pretén oferir-hi informació sobre els serveis necessaris per a facilitar la integració en la ciutat i en el centre de destinació ja siga abans d’arribar-hi, ja durant l’estada, ja fins i tot després de marxar-ne. I també incloure-hi el mapa de les relacions internacionals de VLC/CAMPUS, amb els seus punts de connexió internacionals, per tal que així puguen aprofitar sinergies entre els membres de VLC/CAMPUS i les seues connexions internacionals. La informació s’organitza en quatre  grans àrees:

Viure a València. Hi trobaràs informació pràctica sobre l’entrada al país, sobre la ciutat de València, sobre seguretat ciutadana, sobre el sistema sanitari i altres tipus d’informació pràctica que et facilitaran l’estada.

Les teues universitats. Hi pots accedir als serveis d’internacionalització de cada universitat on et podran ajudar a fer les teues gestions. També hi tens accés al mapa d’internacionalització, en el qual pots consultar les universitats amb les quals tenen acords els membres de VLC/CAMPUS.

Vida de campus. Desglossament dels diferents serveis d’idiomes, biblioteques, oferta esportiva i cultural així com dels allotjaments disponibles.

Localització i contacte. Hi pots consultar els plànols de cadascun dels campus universitaris, així com la informació de contacte necessària.

Recorda que VLC/CAMPUS no gestiona sol·licituds relacionades amb els programes d’intercanvi i mobilitat, però et proporciona tota la informació i l’accés als serveis que ofereixen les dues entitats promotores, la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València, en la secció Les teues universitats.

Si vols saber més sobre  VLC/CAMPUS prem ací.

F

FUTURS DESENVOLUPAMENTS D’HOLA

El projecte es troba actualment en una fase inicial orientada a la consolidació de la informació i els serveis comuns dels membres de VLC/CAMPUS. En un futur es preveu avançar cap a una major coordinació d’aquests serveis, especialment pel  que fa a la unificació de certs processos administratius entre els components de VLC/CAMPUS, la qual cosa permetrà simplificar els tràmits i optimitzar els recursos. Aquest tipus de propostes suposen un nivell més profund d’integració ja que requereixen l’accés i la compartició de la informació, així com la gestió administrativa comuna d’activitats que actualment es realitzen de forma independent.

VLC/CAMPUS

VLC/CAMPUS es la propuesta conjunta impulsada por la Universitat de València (UV), la Universitat Politècnica de València (UPV) y el Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) para la creación en el área metropolitana de Valencia de un Campus de Excelencia Internacional.

©2013 VLC/CAMPUS. Todos los derechos reservados

 

Proyecto financiado por el Ministerio de Educación, Cultura y Deporte, y el Ministerio de Economía y Competitividad en el marco del Programa Campus de Excelencia Internacional.